Kategorier
Uncategorized

PlanFadder

PlanFadder er en del af Plan, en organisation, der i mere end 70 år har arbejdet for at forbedre børns rettigheder og deres levevilkår. Deres mål er at hjælpe dårligt stillede børn og familie ved at hjælpe med at dække deres mest basale behov og samtidig gøre dem til en del af det samfund, de lever i.

Plan yder nødhjælp i udsatte områder verden over, men fokuserer primært på deres PlanFadder-program, hvor man kan blive fadder for et dårligt stillet barn. Dette sker med en fast månedlig ydelse, hvor man ikke kun er med til at forbedre barnets levevilkår, men også hele lokalsamfundet omkring barnet. Man har igennem PlanFadder mulighed for at følge ens udvalgte barn igennem deres liv, blandt andet ved at skrive breve til og med dem, men også ved at modtage billeder af barnet og dets familie. Derudover får man også hvert år rapporter over Plans arbejde i fadderbarnets land og område.

Det er dog også muligt at støtte Plan igennem deres kampagner med bidrag, hvis man ikke ønsker at binde sig til et barn. Plan har adskillige kampagner kørende hele tiden, hvor man selv kan udvælge, hvad ens støtte skal gå til. Plan har også en speciel fond, Plans Pigefond, hvor ens støtte går til at bekæmpe misbrug og vold, imens pigernes rettigheder opretholdes under trygge rammer.

Man kan også vælge at deltage som frivillig, hvor man blandt andet kan hjælpe med at oversætte, ligesom det er muligt at yde finansiel støtte som fast bidragsyder, hvor bidraget går til Plans kampagner for piger.

Vil man hjælpe på en alternativ måde, er det muligt at oprette ens eget projekt. Det kan for eksempel ske via et skoleprojekt eller et velgørenhedsshow. Alle projekter har dog det tilfælles, at de støtter op om Plans velgørende formål og giver dem opmærksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *