Kategorier
Uncategorized

Børnefonden

Børnefonden er en udviklingsorganisation, der er afhængig af private sponsorater. Organisationen arbejder primært med børn, men også deres familier i verdens fattigste lande, hvor arbejdet falder ind under områder som sundhed, uddannelse og udvikling af børnene, så de i fremtiden kan være et produktiv og velfungerende del af deres lands samfund uden at lide nød.

Udviklingsarbejdet starter med børn fra en ung alder, hvor Børnefonden som regel bliver i et lokalsamfund i op til to årtier for at sikre en passende udvikling støtte. Det sker blandt andet med udviklingscentre, hvor sponsorbørn og deres familier er tilknyttede. Hvert udviklingscentre får nøje planlagte mål, de skal nå indenfor en bestemt tidsgrænse, der konstant overvåges og revideres.

Selvom Børnefonden primært fokuserer på det enkle barn, gør organisationen også meget ud af, at udviklingen skal ske som en del af lokalområdet, hvor samfundet skal gøres parat til selv at fortsætte udviklingen med de rette værktøjer.

Vil man støtte Børnefonden, er der mulighed for at blive sponsor. Her går ens månedlige bidrag til et sponsorbarn, hvor man kan følge med i barnets udvikling, skrive breve og komme på besøg, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for årligt at blive opdateret på Børnefondens arbejde med deres blad Nyt.

Man kan også støtte økonomisk ved enten at vælge et specifikt projekt eller et indsatsområde, og er man en del af en virksomhed, er der ligeledes mulighed for samarbejde med Børnefonden.

Derudover er det muligt at hjælpe Børnefonden uden at give direkte økonomisk støtte. Hvis man deltager i visse undersøgelser eller paneler, giver disse et bidrag til Børnefonden for ens deltagelse, ligesom flere firmaer er begyndt at donere penge, hvis man handler hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *